Hus og have

Mangler du opbevaring i din have? Vælg en havepavillon

Opbevaringsplads er altid en god ting, og det gælder også i din have. Hvis du gerne vil holde orden i din have og sørge for, at der ikke ligger alt muligt rundt omkring, skal du have en eller anden form for opbevaringsplads.

I både Aalborg og resten af Nordjylland.

Du kan vælge et helt klassisk haveskur, men du kan også vælge en lidt mere utraditionel havepavillon til opbevaring. i både Aalborg og resten af Nordjylland.

Få styr på dine ting med en havepavillon

Når du har en have, skal du også have et sted til alle dine ting såsom haveredskaber, havemøbler, plæneklipper m.m. Den slags ting har ikke godt af at ligge udenfor året rundt. Med en havepavillon kan du både beskytte dine ting imod alt slags vejr samt holde orden i din have.

Du kan desuden opbevare både cykler, brænde, træpiller, værktøj osv. i din havepavillon. Det er et ekstra uderum, hvor du kan pakke alt væk, der ikke skal ligge og flyde.

Pynt din have med en havepavillon

En havepavillon kan se ud på mange forskellige måder, men fælles for dem alle er, at de som regel ser rigtig flotte og elegante ud. En havepavillon kan derfor pynte rigtig fint i din have. Et haveskur er ikke altid det mest fine at kigge på, men med en havepavillon får du både den gode opbevaringsplads fra et haveskur samt et flot udtryk og udseende.

Match din havepavillon til din bolig

En havepavillon til opbevaring kan som sagt se ud på mange forskellige måder. Du har derfor mulighed for at skræddersy din havepavillon, så den passer til lige netop din bolig. På den måde bliver den ikke bare til et ekstra udendørsrum, der skal give dig mere opbevaringsplads. Den bliver en del af din boligs samlede udtryk, fordi du kan sørge for, at de to ting matcher alt afhængig af, hvilken beklædning du vælger til din havepavillon.