Hus og have

Få haven klar til sommer

Det er ved at være på den tid året, hvor der er flere af os, der finder haveredskaberne frem og trækker i arbejdshandskerne. Haven skal nemlig gøres klar til sommer, og der er ofte et stort arbejde forude. Haven bør nemlig være den smukke oase, vi kan slappe af i, når først sommeren melder sin ankomst.

Den danske sommer er uforudsigelig, og derfor er det de færreste, der har lyst til at arbejde i haven, når først de varme solstråler rammer os – derfor handler det om at være ude i god tid.

Det er hårdt arbejde

Og selvom der er meget hårdt fysisk arbejde forbundet med det at gøre en have i stand. Så kan der også være andet forbundet hermed. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med større investeringer. Det kan blandt andet være, at du skal have anlagt en ny terrasse, at du skal have fældet nogle træer, at du skal have sat et drivhus, at det er tid til nye havemøbler, eller du generelt har mange småting, som der mangler, førend du når frem til din drømmehave.

Og det kan derfor hurtigt blive til en dyr fornøjelse at sætte en have i stand.

Har du brug for en økonomisk håndsrækning?

Mange vælger derfor at gøre brug af en økonomisk håndsrækning, således de for alvor kan nyde sommeren i deres grønne oase. Det kan for eksempel være i form af et samlelån, der sørger for at samle alle de små lån, som man måske har i ét større lån. På den måde er der færre rentetilskrivninger, og forhåbentlig også mindre udgifter.

Et samlelån skal dog altid være din sidste udvej. Sørg derfor også for at tage det med omtanke, at have gjort dig tanker om en tilbagebetaling og at have styr på årlig omkostning i procent, forinden du skriver under.