Hus og have

3 tips til en bekvem indretning

Har du investeret i en ny bolig, eller trænger du bare til noget inspiration til justeringer? Så er du kommer til det helt rette sted. Denne guide løfter sløret for de hemmeligheder, der gemmer sig bag en fantasifuld og bekvem indretningsstil, der er kendt i Norden.

  1. Stuen er boligens centrum

Stuen er det sted i boligen, hvor i alle kan være samlet – foruden køkkenet. Men hvor køkkenet bliver brugt til madlavning og spisning, lægger stuen rum til hygge og nærvær. Derfor er det en god idé at prioritere netop dette rum. Med den rette stol kan du eksempelvis sidde og se fjernsyn med familien eller dig selv – og især en flot læderstol er moderne. Sid godt med en kvalitets læderstol i stuen – det er en fantastisk investering.

  1. Et lækkert køkken er topmoderne

Den Nordiske indretningsstil prioriterer køkkenet højt – og det er ikke uden grund. Med et enkelt design og fine detaljer kan du skabe en hyggelig atmosfære, der giver overskud til god mad. Det er især dejligt i en presset hverdag at kunne komme hjem til et skinnende køkken – så det er uden tvivl også værd at investere i.

  1. Kreative designs pryder hjemmet

For ikke at miste alt personlighed i hjemmet, bruger mange kreative designs kombineret med det fine Nordiske designs. Ofte kan det være hjemmelavede ting som puder, malerier, billeder, vægpynt eller noget helt andet. Pointen er, at kreative og sjove ting giver hjemmet liv – og det behøver ikke være grimt.

  1. Tænk i farver

Det er blevet enormt populært at male sine vægge og gulve i dag. Det evner at give boligen et præg af stemning og følelser. Selvom du ikke er meget for det, findes der en masse afslappede såvel som vilde farver at pryde hjemmet med. Du kan vælge mellem alt fra blå til gul.