Hus og have

Lamper til boligen

Belysningen er et af de allervigtigste elementer i en bolig. Det siger sig selv, at det er svært at nyde resten af hjemmet, hvis der ikke er godt styr på lyset, og derfor bør lampevalg også være en vigtig prioritet for dig som boligejer. I denne guide kan du få et overblik over tre forskellige slags lamper, som vil kunne passe ind i næsten enhver bolig – og i mange tilfælde er det endda muligt at købe dem med bæredygtige LED pærer.

Spots

Spots er særligt populære inden for detail- og restaurationsbranchen, men de kan også være en rigtig god tilføjelse til private hjem. De er ofte små i størrelsen og kan indstilles i flere forskellige vinkler, så du kan få belysningen, præcis som du ønsker. Du kan eksempelvis installere bæredygtige LED sport i carporten eller på terrassen. Læs mere om LED lys på https://www.lyskilderdirekte.dk/led-spots.

Læselamper

Læselamper er måske mest noget, du forbinder med kontorer, men de spiller også en vigtig rolle i mange private boliger. Du behøver heller ikke være en superlæser for at få glæde af dem, for den klare lyskilde kan også være perfekt til en stille og rolig aften med magasiner eller måske noget strikketøj. Mange læselamper er også rigtig dekorative og kan for eksempel fås som flotte standerlamper.

Natlamper

En natlampe er tæt på uundværlig, hvis du gerne vil sørge for at passe din nattesøvn. I dag er det nemlig alt for nemt bare at gribe ud efter telefonen, hvis du har brug for lys om aftenen og så også lige tjekke mails og sociale medier, når nu du er i gang. Men det er en fejl, hvis du gerne vil sikre dig en god nattesøvn, for det blå lys fra skærmen virker nemlig forstyrrende på din hjerne. Anskaf dig hellere en natlampe, så du er sikker på at få sovet godt.