Uncategorized

Sådan kan du ændre oplevelsen af at ryge

single-image

Der er forskel på at ryge for eksempel cigaretter og pibe. Det er forskellige oplevelser, men overordnet set, så ændrer man ikke på smagen af tobak. Uanset hvor forskellige tobaksblandinger og filtre eller mangle på samme kan være, så er det i bund og grund stadig et tobaksprodukt. Du behøver dog ikke lade dig fange af de traditionelle tobaksprodukter, for nu kan du opleve helt nye smagsvarianter, når du skal have din nikotin. Det eneste du skal gøre, er at skifte fra de traditionelle tobaksprodukter til en e-cigaret.

Derfor er en e-cigaret overlegen

En e-cigaret bygger ikke på afbrændingen af en plante, men derimod på fordampningen af en væske. Dette er kemisk set en stor forskel, fordi man under forbrændingen afgiver en del skadelige stoffer, som man ikke gør ved en fordampning. Fordampningen er blot en ændring af tilstandsform, men det ændrer så at sige ikke på nogle af stofferne. Man kan på den måde undgå mange af de kræftfremkaldende stoffer i tobakken, fordi det overhovedet ikke er den samme proces med de samme stoffer. Det betyder altså, at man kan få et sundere alternativ, som kan være med til at højne din sundhed og også kan give dig en helt anden oplevelse end tobakken kan. Når det kommer til selve oplevelsen, så adskiller den sig fra tobaksrygning på flere store parametre. For det første, så er det muligt selv at bestemme smagen, for det andet er det muligt selv at bestemme indholdet af nikotin og sidst, men ikke mindst, så har dampen en anden konsistens end røgen.

Derfor er oplevelsen anderledes

Smagen er nok den største forskel fra normale tobaksprodukter. Med en e-cigaret skal man nemlig fylde væske på, hvis smag kan ændres markant efter præference. Man kan få alt lige fra vanilje til cola og tuttifrutti. Dette giver en muligheden for en helt anden oplevelse end den, som man kan få med normale tobaksprodukter. Det giver endvidere brugeren muligheden for selv at blande væskerne, hvis man godt kan lide en kombination af de forskellige smage. Det betyder altså, at du kan prøve et næsten uendeligt antal forskellige smage ved at mixe forskellige e-cigaretvæsker og på den måde finde dine yndlingssmage. Derudover vil man selv kunne ændre på indholdet af nikotin i væsken. På den måde kan man få nogle meget stærke væsker, nogle med ingen nikotin i og alt herimellem. Den kvikke læser vil bemærke, at dette er et meget godt værktøj til at kvitte nikotinen helt, hvis man gerne vil det og bare nyde de forskellige smage. På den anden side kan man også lave nogle meget stærke væsker, der kan levere langt mere nikotin end en cigaret. Konsistensen på dampen er desuden meget tykkere end normal cigaretrøg og det nærmer sig mere røgen fra en vandpibe. Derfor kan man meget nemmere lave røgringe og andre sjove tricks med dampen, som man ikke kan lave med cigaretrøg. Dette er kendt som ”vaping” og har udviklet sig til en regulær subkultur.

You may also like