Shopping

Kom godt i gang med en slikafdeling – og sorteringen af den

Uanset om du arbejder i en butik, et firma, på et kontor eller et helt fjerde sted, så burde I erhverve jer en slikafdeling. Det kan være, at du arbejder i en slikbutik, hvor der trænger til at blive orden på slikket, i en købmand, hvor I endnu ikke har en slikafdeling eller har brug for at udvide den, eller et tredje sted hvor det kunne være rart, at have en lille slikafdeling. Hvis det er, hvad I går og drømmer om, så er det da noget, I skal have fat på!

Sortering og orden i slikket

Hvis I vælger, at I gerne vil have en sådan slikafdeling, så er det praktisk, at der også er orden på det. Så lakridsen ikke lægger sammen med vingummien og karamellerne ikke er sammen med bolsjerne. Det må være noget værre klistrende stads.

For at kunne sortere i slikket og få orden på det, kan du få fat i de såkaldte slikbokse, hvortil du også kan få skabe til slikboksene. Det ville specielt være praktisk, hvis I havde slikbokse i slikbutikken eller købmanden, men det er selvfølgelig en klog og praktisk udgift til alle jobs og arbejdspladser.

Fordelene ved slikbokse

Som før nævnt så holder slikbokse slikket adskilt, hvilket er en stor fordel – især hvis du går efter et bestemt stykke slik! Derudover har du mulighed for at vælge flere forskellige former for slikbokse. Hvordan låget skal være. Skal det være et vippe-låg, skyde-låg eller et helt tredje slags låg? Du får også mulighed for at vælge, om du vil have et skab, som slikboksene kan stå i. Du kan vælge, om det skal være et skab med plads til fire eller ni slikbokse. Desuden er slikboksene levnedsmiddelgodkendt og lavet af klar akryl, så du nemt kan se, hvad de forskellige bokse indeholder.