Hus og have

3 ting du skal tænke over, når du skal have en ny port

Det kan være hårdt at skulle skifte sin garageport, da der er en række beslutninger, du skal træffe.

  • Hvad farve skal den være?
  • Hvor stor skal den være?
  • Hvor skal den kunne? Automatisk eller manuel.
  • Hvor tyk skal den være?
  • Hvor god er sikkerheden på den?

Ja, det kan måske virke uoverskueligt, men det er det faktisk slet ikke, hvis du bare tager et punkt ad gangen. Så har du en carport på ingen tid.

Hvad er målene på den?

Det første, du skal finde ud af, er, hvad er målene på den. Før du har gjort det, er det svært at komme videre. For det er lidt ligegyldig, hvad farve du gerne vil have, hvis det slet ikke er en mulighed i den størrelse, som du leder efter.

Vi foreslår, at du kigger her. Her kan du skrive dine mål ind, når du har dem. På den måde kan du hurtigt se, hvad du har mulighed for at købe.

Prisen

Du kommer ikke udenom at tænke over prisen. Her vil vi dog gerne have dig til at tænke over, hvad du gerne vil have, at din carport skal kunne. Hvis den skal være automatisk, kan det være dyrere. I dag er de fleste dog automatiske.

Så det er ikke nok kun at tænke på penge, fordi det handler om penge ud fra, hvad du gerne vil have. Men du skal altid finde ud af, hvad du gerne vil have og så kan du begynde at sammenligne priserne på markedet.

Design

Herefter kan du begynde at kigge mod designs som farver, mønster osv. Når du allerede har fundet målene på din port og prisen, så er der ikke nødvendigvis mange muligheder tilbage.

Det er godt, da det gør dit liv langt lettere.