Uncategorized

Sådan holder du dig opdateret på de nyeste trends

Modebranchen er en af de hurtigste brancher på jorden, hvor der hele tiden kommer nye produkter til, ligesom stile og trends skifter lige så hurtigt. Hvis du går op i mode og design, så kan det være rigtig svært at være opdateret konstant, da man jo også har et liv og en hverdag man skal passe. I denne korte artikel giver vi dig et par gode råd, til hvordan du kan holde dig opdateret på hvad der sker indenfor modeverden.

Blogs

En af de bedste måder at holde sig opdateret på, er ved at følge nogle af de store modeblogs der findes på internettet. De store modeblogs taler dog ofte kun om de trends, som de store firmaer dikterer, så det kan også være en fordel at finde og følge, nogle af de mindre blogs, der ofte deler billeder og historier fra gaden, hvor moden virkelig kan være vild og en trend kan startes ud af det blå.

Sociale Medier

Ligesom blogs, så er sociale medier også et godt sted at følge med, hvis man er modeinteresseret. Især Instagram har mange modebrands og forskellige former for influencers, indenfor modebranchen, der rapporterer om de nyeste trends og tendenser. Her kan man virkelig opleve at være med på moden, som nogle af de første, og dermed være med til at starte en trend, og ikke bare hoppe med på bølgen.

Hashtags

Hvis du allerede har nogle brands som du er glad for, og følger på de sociale medier, så kan du med fordel undersøge nogle af de forskellige hashtags de bruger, da disse hashtags oftest bruges af andre. Det gør at du får åbnet en dør indtil en verden du aldrig kendte til. Undertegnede havde f.eks. aldrig hørt om hype the detail, men det dukkede bare op i et feed en dag, og siden er det blevet et favoritbrand.

Film og TV

En af de åbenlyse metoder til at følge med i hvad der sker inden for mode, er at følge med i hvad der foregår i Hollywood, og i tv-branchen. Skuespillere og TV-værter er ofte nogle af de første til at bære et bestemt stykke tøj eller en anden beklædningsgenstand, som herefter bliver trendy, og i nogle tilfælde eksploderer og bliver til et globalt fænomen. Mange såkaldte celebrities er ofte sponsoreret af store brands, og i nogle tilfælde gør de også reklame for de mindre, så her er der god mulighed for at følge med.

Skriv et svar