Oplevelser

Her skal du spise pizza i Hadsund

Hvem elsker ikke en lækker pizza, der er lavet med friske råvarer og masser af kærlighed? Det gør de fleste, for pizza er både en favorit blandt voksne og blandt de helt små. Derfor er det oplagt at tage med hele familien ud at spise pizza, når I skal forkæle jer selv, fejre fødselsdag eller noget helt tredje. Pizza kan fås så godt som alle steder, og af samme grund kan det være svært at finde frem til den restaurant eller det pizzeria, der laver de bedste pizzaer. Hvis du er i Hadsund, Randers eller Aalborg og gerne vil have en fremragende pizzaoplevelse, kan pizza Hadsund være et oplagt bud.

Pizza og pasta på italiensk manér

Det er både muligt at nyde maden på den skønne restaurant med udsigt over Mariagerfjord, men du kan også sagtens købe din pizza som take-away, hvis du bare vil slappe af derhjemme.

På restauranten er der både en à la carte-menu, men der er også mulighed for ta’ selv-bord, hvis du gerne vil smage det hele. Ta’ selv-bordet er om søndagen fra kl. 17-21 og består af følgende:

  • Forskellige pizzaer

  • Fire slags pasta

  • Et bredt udvalg af salater og tilbehør

Alle retterne er lavet med fokus på velsmag og er baseret på autentiske, italienske opskrifter. Selvom du befinder dig i Hadsund, har du altså mulighed for at få den gode smag af Italien.

Husk at bestille bord

Hvis du vil være sikker på at kunne få et bord, er det en god idé at bestille på forhånd. På den måde undgår du at gå forgæves, men kan være sikker på at få en god oplevelse. Priserne er til at betale, og du vil med garanti have en følelse af at få god værdi for pengene. Derfor er stedet et oplagt sted for hele familien.